September 18, 2009

ku gumbira.lalalalalalalla~

0 terconteng
dream to change like her~lalalallalaaaa

tak sangka sungguh berat aku turun.

hu2.
7 kilos dowh.
x sia2 aku wat team jog [aku+azie]
paling extremenye, larat plak bgn pagi2 pusing satu USM tuh.

gile extreme.

dan x sia2 jugak aku control mkn and mkn byk sayo n buah
emm, mungkin quacker oat tu byk menolong kejayaanku ini
~
after raye nk teruskan usaha yang sungguh mulia ni.
hik2

*go go, u go girl!

September 11, 2009

menanti pelangi

0 terconteng

schubert's serenade in that pelangi!

can't wait!
i'm longing for it!

hoho..nak layan hlovates' lagi ni.

kalis

0 terconteng
.......the walls we build around us to keep out the sadness also keep out the joy
jim Rohn


and i use the line as one of my favs
betul jim rohn tu. aku setuju.tapi aku da tak kesah tu sume. because i really used to it.
i am used to everything that make me down. i know in life there is ups and downs and for that, i just happy being me.
i d0n't mind if i do not laugh as long as no tears in my eyes.

just enjoy every minute and second of my life then.

September 01, 2009

 
© 2010 All Rights Reserved. Template design by Lone Rangers